søndag 26. august 2012

ny(svart)dille

Hei bloggen- kun hastig innom med en liten "hilsen";) Jeg har småforelsket meg ... i interiør som har litt Tine K feeling. Noe enklere og strammere enn den landlige stilen jeg konverterte til for 3-4 år siden.Jeg kommer nok ikke til male om så mye/kjøpe så mye nytt..mer rydde ut og fjerne blondetendenser...skape ryddigere feeling her hos meg. Det har resultert i noen nye svart/hvit diller;) Oversiktsbilder kommer når maleunderlaget kan fjærnes;))

Tv skapet...FØR
NÅ....


INSPIRASJONEN:

vakkert, muuulig jeg må kjøpe noe...som en tine k lampe eller to???

Ha en knallflott siste augustuke;)))

5 kommentarer:

Fruen på Solhaug sa...

Haha, det var morsomt å lese innlegget ditt, akkurat som å høre meg selv for tiden! Føler for å skifte ut den søte landlige stilen ;) Fine bilder, go søndagskveld ;)

Edel sa...

For ei kjempefin svartfarge(om det er mulig å si...) du malte på skapet!!! Love it!! Gleder meg til å se fortsettelsen ;) klem

Elisabeth sa...

hei :)

så utrolig fint :)

nydelige bilder.

ha en fortsatt nydelig søndagskveld og uke :)

klemmer

Anonym sa...

Enig - sort og hvitt er utrolig fint sammen:) Landstil har ikke vært min greie, men liker veldig godt det du ser ut til å nærme deg nå:)

Nina Iren sa...

Heia. Kom over bloggen din via facebook, ser en dame har annbefalt bloggen di der. Måtte inn å kikke og eg la meg til som følger hos deg. Kjempefin blogg du har og masse fint hjemme hos deg!

Sider

Gamle innlegg: