tirsdag 28. april 2009

Stildiskusjon
I dag leste jeg med glede(alltid) Emmelines innlegg om stil og endringer.Spennende.
Det er mange med store interiør kunnskaper og innblikk i designverden. Sååå Inspirerende.
Dette er morro for en ,med nyfunnet bloggehobby og interiør dilla.
Jeg er jo relativt ny i blogglandia, men har de siste årene malt tak og vegger hvite i heimen.(som alle)
Har nå malt noen av møblene mine, som engang var syrelutet,så brune nå hvite:)


Jeg har problemer med å definere egen stil..Men syns det blir lettere å introdusere farger nå når basisen er lys. Jeg kommer ikke til å male alt jeg har. Eller gå bananas med retro.


Det er skikkelig kult hos de som har spreke farger og helt annen stil enn jeg . Ser også mange som liker det samme ,men som setter det sammen anderledes.


Jeg vet at retro og fargerikt neppe kommer til meg, vet også at rendyrket landstil , marinstil eller chabby heller ikke blir helt 100%meg. Design møbler er ofte en drøm, men prisen setter ofte en stopper for å rendyrke dette. Det blir verken mange designmøbler , hønsenetting eller gamlevinduer her. Det har sin sjarm hos andre. Det går fint ann å kjøpe seg en stil om pengene sitter løst, men med hjertene skaper de fleste bloggerne sine hjem.
De lar oss stolte gå på vandring, de viser hva de lager og hva de liker, er rause med hverandre på tvers av stil.


Derfor syns også jeg at det blir spennende å se hvor trenden fører oss.Syns man kan finne alt representert blant bloggerne. Bevares jeg syns overraskende nok at sølv og bling er fint nå, før var det utenkelig. Å ja jeg shopper endel etter trendene, men noe forandres lite.
Jeg elsker kurver, robuste møbler ,forskjellige tekstiler. Gjerne ting som betyr mye for meg.Blir glad i det jeg har og utbytting er ikke noe jeg gjør lett....(jo kanskje min brune evigvarende skinnsofa)
Hjemme hos oss er det nok en salig blanding, men vi trives. Jeg overlater til andre å være trendy!


Å det med endringer- Fantastisk! jeg lar meg nyte endringene, hive meg på eller melde pass,lese interiørblader,myse og shoppe. På denne måten kan jeg høre til, bittlitt i de fleste periodene som kommer!


Dette ble et avbrekk,sitter å gruer meg til jobbintervju i morgen!!

5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :) eg og las det innlegget, og må sei meg eineg med deg. eg trur aldri eg kjem til å bli 100% verken den eine eller andre stilen. akkurat no er eg inne i ein kvit periode, der eg har lyst og male nokre av dei brune møblane mine..og eg skal ha kvitt tak og kvite veggar i nye leilegheita. men den vaskeekte shabby chic stilen klara eg nok ikkje gjennomføre.
eg er vel ein mix av det meste :) men vert lett påverka av stilar. derfor tenker eg at kvite møblar og eit lyst utgangspunkt lettare og betre får fram fargane eg velger å ha der og då.

spennande med diskusjonar :o)

ha ein fiiiin dag :o)

Klem M :o)

Besta sa...

Emmaline har en egen evne til å skrive. Jeg har heller ingen rendyrket stil. Tror det nærmest jeg kommer er klassisk landlig, er sikkert ingen ting som heter det heller. En del hvit, men har fremdeles en del mørke møbler og kommer nok til å fortsette med det. Og jeg elsker sølv og prismekroner.... Jeg bruker en del andre elementer innimellom men blander det på min måte. Det viktigste er at en finner fram til en stil en trives med selv og skaper hjemmet sitt rundt det. Da blir en fornøyd.
Ha en fin dag.
Klem Marilyn

Anette {foreldremanualen} sa...

Det er gøy å mikse forskjellige stiler - og skape sin egen! Tror det er mange av oss... ;-)

Photo-Me-Life sa...

Å jobbintervju? Hvor da (om jeg kan spørre)?

Ja jeg er ånlain igjen heldigvis. Vet du, det var en sann fryd å sette seg på macen igjen etter den lille fjerten av en pc. Nå skal jeg virkelig sette pris på maskina jeg har å nyte den.

Må inn å lese Emmelines innlegg om interiør. Jeg er enig i det du skriver her...

charm design sa...

Ja er det ikke merkelig hvor fort man forandrer stil,men er litt enig i det du sier at hvitt er trygt.Da har man en trygg basis.
Ønsker deg fin uke i solen.

Sider

Gamle innlegg: