fredag 6. februar 2009

Skal-Skal ikke?
Jeg har mange ting som jeg har hatt siden vi kjøpte huset for 11 år siden. Men jeg vurderer å male dette skrivebordet...er blitt budt ganske mange penger for det. Mannen mener at jeg skal selge det og heller kjøpe meg noe nytt..jeg er i tvil.

8 kommentarer:

My home is my Castle sa...

For noen lekre ting du har :)
De kommer til å bli nyydelige som hvite ( men så er jo jeg hvit da hehe )

Gos helg :)
Klem,Kari

Hulda sa...

Tusen takk for koselige ord fra deg. Slik fant jeg bloggen din. Møblene du viser er nydelige, fulle av sjarm. Hadde ikke solgt dette, om det var mitt. Syns du skulle gi det noen malingsstrøk. ;)

Prinsesse Elin sa...

OI!!!!!!!For noen ting. Rene skattene. Jeg tror de blir fine hvite men de er jo flotte slik som de er også. Men her hos meg hadde de ikke vært lenge i den gargen. jeg elsker hvitt men jeg elsker også å male.
Gleder meg til å høre hva det blir til. Ha en fin fin lørdag. God klem:O)

Maliva`s verden sa...

Velkommen skal du være hit til NIB.Du må ikke selge de fine møblene,tenke deg de hvitmalte a....Fortsatt god helg til deg fra Maliva

prinsesselinn sa...

hva m å male understellet og det hvitt og la bord plata være slik den er ?
kjempefine ting uansett.
;)

adales verden sa...

Har innmari lyst å male,dilemmaet er håndtak og hengsler.. de er spikra fast..skikkelig og. Gikk jo på den smellen med bokhylla(se gammelt innlegg)prosjektet må stå på vent til jeg ser løsning på det der!

Besta sa...

Jeg hadde ikke solgt det. De var nydelige. Mal dem heller, det tror jeg hadde blitt lekkert.
Ha en fin dag.

Mira sa...

MALE? nei,nei,NEI!du ødelegger møblenes antikvariske verdi. pent kansje men ødelagt.selg dem heller til noen som har vett til å ta vare på dem!

Sider

Gamle innlegg: