torsdag 7. mai 2009

En sånn kan få bo hos meg:)


Uka er type turbouke;) Har vært i Bodø på mamografitur en dag, to hesblæsende dager på jobb, og nå to dager med kurs i tidlig inngripen og tverretatlig samarbeid. Gleder meg til å få fredagskveld og tid til å besøke alle bloggene. Så i farta at endel har vært på kid,skuffelsen min ble kjempestor da kid i bodø- ikke hadde fått noe av kurv varene da jeg føk gjennom butikkene.

Shoppa jo litt...men kommer i neste episode--på samme kanal.

Jeg viser bilde av noe jeg leenge har lett etter, faktisk i 11 år. En gammel barnevogn. NEI, jeg skal ikke ha barn men har plass til en slik...Skulle noen se slike,eller vite om noen lignende til salgs,gi GJÆRNE lyd.Syns de er sååå koselige!!(skal ha prinsessenes dukker i den)

Ha en fantastisk natt, vi ses i morgen kveld!

klem

4 kommentarer:

Ragnhild S sa...

Jeg så en til salgs på finn.no i dag! Men det er på Askøy, Hordaland! Se under samleobjekterkategorien! Den kosta 1500,-
Lykke til i jakten!
Loppeklem

Photo-Me-Life sa...

Flirer, du er ikke det eneste skuffa fjeset på KID i dag, dem hadde NADA av hva jeg har sett på bloggene. What the fuck tenkte jeg da jeg tok et kjapt overblikk før jeg dro videre. Følte meg nesten LURT.

Ja denne bloggverdenen er rart man lever seg litt inn i andre å føler på en måte man kjenner de på "andre siden". Intervjuet gikk greit, jeg var jo nervøs så det holdt, håper jeg skjulte det meste av nervøsiteten.

Da krysser jeg fingrene for at du får jobben din og at jeg får jobben min:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja en slik kunne fått bodd her også. Det er det ingen tvil om. De vognene er jo søte også så kuuuule.

Ha en super duper helg
:)

Millas hem sa...

Åh, ja den är verkligen läcker!

Camilla

Sider

Gamle innlegg: