torsdag 11. juni 2009

HURRAMEGRUNDT og glamifisering av speil!
Hei


jommen går dagene fort,får ikke snudd seg før de er over. har vært heftige 2 uker med kurs,møter,avslutninger og heisatur. Men nå lugner alt seg, og jeg kjenner at det bobler i bloggefoten;)
Jeg hadde en knallfin tur til trondheim i hælga. Kjempefin konsert med Kurt og co,halleluja gutta er flinke. Mye fliring og skravvel, en koslig kveld på byen,samt en heftig dose IKEA. Dro nordover i en diger 9 seter,(retur av leiebil-for free) og fikk dermed plass til billy og mer tell!!Men det var ikke fritt for at jeg følte meg veeeeldig alene i den digre bilen på tur hjem. Men glad det var jeg;)

Viser i dag et glamifisert speil. Det er en ramme fra ikea som har fått speil og en omgang av bloggeverdens berømte sølv/chrom spray. Det er ingen nyskaping og ideen er stjælt av min gode svigerinne...men jeg er superglad.


Blir nok diverse innlegg nå fremover. .. mye som skal stæsjes, men hjemmet bør visst bloggifiseres først...


klem

6 kommentarer:

Ragnhild S sa...

Ojoj, det ble kjempefint jo:) Grattis med nye ikeamøbler:)

Loppeklem

Photo-Me-Life sa...

Heia. Den kostet 2600 for ca 2 mnd siden, den er lite brukt. Tenkte 1500,-. Du får si i fra om du er intr:)

Anonym sa...

Enedleig er IKEA tur på Adale! Gleder meg til å se hva du har handlet inn. Speilet ble lekkert!

Fru Fryd sa...

Så flott speilet ditt ble. Gleder meg til å se mer hva du har kjøpt på Ikea. Alltid spennende å se hva andre har kjøpt og hvordan de bruker det i hjemmet sitt.

Takk for koselig hilsen på siden min det setter jeg stor pris på!

God helg

Anonym sa...

Hei! Korleis fekk du til eit speil som passa inni ramma? Kor du kjøpte speilet? Det var jammen vakkert! På førehand tusen takk for svar!!! Mvh tgarfors@hotmail.com

Tonjemor sa...

Hvor fant du speilet som passet til rammen?


tonje

Sider

Gamle innlegg: