søndag 10. januar 2010


I Adalesverden må bla tiden prioriteres nøye akkurat nå. Dette for at det viktigste i livet skal gå best mulig.
Med det viktigste i livet, mener jeg familien. Akkurat nå er det mye som må gå foran mor i husets litt "halvhjertede bloggehobby".Jeg har sjeldnere og sjeldnere fått frem innlegg, oppussing av både hus og blogg står på vent , jeg kjenner nesten dårlig samvittighet over bloggen. Det går jo ikke ann, så nå er bare tiden for andre ting. Jeg klarer ikke å slette bloggen, i allefall ikke enda. For i stjålte øyeblikk må jeg jo inn, kan jo være at jeg bobler over av nye ideer;).Eller bare må titte hos alle de som inspirerer meg sååå mye.Og da er det kjekt å kunne kommentere og legge igjen spor!
Måtte 2010 bli det beste  for dere alle!

5 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Slette den MÅ DU IKKJE!
Å klart familien skal prioriterast:)
Ventar på deg vi<3
Ønsker deg og familien din alt godt<3
Klem frå AStrid:)

yesheimen sa...

Hei. Ja alle kjenner vel på tidsklemma av og til. Prioriteringer må tas, og da forstår jeg godt at familien kommer i første rekke. Men synes ikke du skal ha dårlig samvittighet, om du ikke er her så ofte. Gjør som du føler for. Lag ett innlegg når det passer for deg, og titte innom andre når du har tid. En må da ikke blogge hver dag. Dette skal bare være moro. Og så kommer det kanskje tider da du får bedre tid til akkurat blogging.
Lykke til med livet ditt og familien.
Klem Ann<3

Skjæret vårt sa...

Må ikke finne på å slette bloggen din;O)
Syns det er kjempe gøy ¨å lese inne hos deg:O)
Og om det er litt sjeldnere enn før så ser vi innom når du har lagt inn noe nytt:O)

Har en liten Overraskelse til deg på bloggen min;O)
Klem

solveig sa...

sånn er det, det vet alle ;)
familie er det som er det viktige her i livet, dette skal jo bare være en hobby, en glede-ikke noe som føles som tvang eller som du får dårlig samvittighet over ;) nei, slapp av og nyt dagan som vi sier nordpå!!;)) forresten, en av de nydeligste headerne jeg har sett!!!

Jeanette sa...

Ønsker meg at du kommer igjen snart:)

Sider

Gamle innlegg: