søndag 7. mars 2010

Så ble det litt pimping av egg i adalesverden også;))

Godt motivert og inspirert av alle som har delt eggene sine i blogglandia.
Siden det var lørdagskveld, ble metoden" man tager hvad man haver"
I mangel av hvitt silkepapir ble eggene malt med eggehvitt, vanlig vannbasert silkematt maling.Eggene ble kjøpt på kveldsåpen coop butikk. Så var det bare å svinge seg med glitter og glam i den utstrekning man fant noe.  Jeg har satt fast hvite fjær på bånd...men jeg fikk det ikke til å bli pent når jeg surret eggene...så vi får se etterhvert.


Ha en flott søndag!
klem

5 kommentarer:

Besta sa...

Det var noen nydelig egg du har laget:) Jeg prøvde meg i fjor men særlig pene ble de ikke. I år kjøpte jeg noen fra Berit T.:)
Ha en fin søndag.
klem fra marilyn

ANETTESHUS.COM sa...

Så flink du er! Nydelige egg!! Bloggen min fyller snart 2 år. Tenkte jeg skulle gi bort et påskeegg, som i fjor - kunne ønske jeg kunne gi bort et slikt hjemmelaget, flott egg som dette;) Huff, får nok satse på "kjøpt", jeg ...

Ha en strålende søndag!

klem klem
Anette:)

ANETTESHUS.COM sa...

Nei, kjære deg ... det var ikke det jeg mente! Det var vel mer det at jeg kunne ønske jeg var mer kunstnerisk anlagt, jeg også;) Men uansett; takk for tilbudet;) Så snill du er ...

Klem igjen!!

Lillan sa...

du er virkelig flink!! nyyydelige:) har lyst til å prøve meg jeg også:)

Ha en fin søndag

Klem fra Lillan

Jeanette sa...

Wow.. Så flink du er:) Jeg har ikke prøvd meg på noen egg, og har i år ingen planer om det heller, vi drar til drømmedalen på hytta fredag før påske, har fritt hele uka, så blir ikke her hjemme, dermed ingen vits i å pynte så mye her. Får ta frem den gode gamle gule på hytta isteden;)
Klem J.

Sider

Gamle innlegg: