søndag 29. august 2010

Stilbytte????

"Forstår ikke helt jeg" sa en venninne av meg, hun syns alle bloggerne hadde det  likt og hvitt hvitt !!

Jeg har tenkt mye på "stilen".....å vet ikke helt om jeg er det ene eller det andre;)(joa...er vel romantisk landlig for tiden,litt chabby chic.... har nylig vært bombay brun ,og selv med liten lyst til å innrømme...mexico og syrelutet før det....)
Målet er jo å  ha det litt anderledes, og med egenart.........paradoks å sitte i en relativt lik de fleste stue da;))

Om jeg skulle bygge et hus, skifte kjøkken....hva ville det bli?????
Jeg har besøkt både retro og mer moderne verdener...å blir stadig imponert og syns folk har det så herlig. Ojojoj tenker jeg å blir både misunnelig og råimponert.   ( men selv har jeg en hang til det samme, kurv ,lyst ,grovt og jeg blir så glad i det jeg har...forandringen har gått mer på fargene enn på møblenes utseende og stil")
Jeg syns det finnes såååå mye kult, epoxygulv kunne jeg hatt lyst å "ta på" og mye kunne jeg likt å sett nærmere på. For de som også er "lite nyfikne"  www.klikk.no/bolig/bonytt
  Her har jeg "lånt" disse bildene for å reklamere for de flotte artiklene.
Hva er din "stil"?
Rendyrker du stilen??
Blander du stiler?
Har du byttet stil i det siste?

Syns dette er spennende jeg;) håper du tar deg tid til å svare;))))stor klem

6 kommentarer:

Jatte sa...

Hei :)
Dette med stil er jo litt sånn vanskelig å svare på, å ja det er masse likt på mange blogger ..
Men, de fleste har sitt "varemerke" uansett syns jeg :o)

Min stil er vell en blanding av litt shabby chic, landlig, men med en dose personlighet ? hehe, syns ikke noe om å sette meg selv i bås egentlig - Interiøret blir ikke så spennende da om jeg MÅ holde meg til en "kategori" ;)

Men absolutt en morsom ting å tenke på :)

Ha en fin uke,
Klem Jatte♥♥

Helena sa...

Hei?

Kunne ikke se noe mailadr til deg her på bloggen..?
..Har skrevet et innle ang avlastn.bordet under "En liten endring!" som du skrev i mars i fjor- har ventet litt på svar jeg..:)
Kjekt om du svarer meg når du har anledning;):)

adales verden sa...

Hei Helena
jeg får ikke opp komentarene fra mars og finner deg ikke når jeg trykker på deg. Mulig det er Blogger . men dersom du skriver på dette siste inlegget mitt skal du få svar;))

Anonym sa...

Hei.
Min blogg har fått navnet Romantik-takk og stilen er deretter. Jeg vil gjerne følge din blogg og du er velkommen til å følge meg.:)Klem Mette.

solveig sa...

hei ;) ganske interresant det du skrev om der. det ho veninna di snakka om, er faktisk noe jeg selv og flere har lurt litt på.. jeg elsker ting og tang, men har ikke peiling på om jeg er chabby chic eller landlig. bryr meg egentlig ikke om det heller..vet hva jeg liker, mikser forskjellige stiler og materialer, farver(mørkt og lyst) hvis alle satt med hvite stuer, eller mørke..så hadde det vært kjedelig. hurra for forskjellene, og vær ikke så nøye med hva "stilen på hjemmet ditt kalles bare det er ditt og føles som deg. da har du truffet innertier'n, syns no jeg.. klem ;)

Mailinn`s interiørblogg sa...

heihei=) kjenner jeg har fått litt `stilbytte`i det sisste hvis man kan kalle det for det;) liker fortsatt shabby chic og litt landlig stil. Har en forkjærlighet for gamle møbler med sjarm (Gjerne arvegods med effeksjonsverdi) men prøver å gjøre rommene i huset litt mere klassiske. Med mere nytt, sølv, og andre litt `ser dyre ut` elementer for å få et litt annet preg enn det jeg kanskje tidligere har hatt. Den bombay stilen tror jeg nok vi ALLE har vært igjennom. Husker jeg ønsket meg såååå spisestoler med svart skinn..det kommer ALDRI inn i dette huset;) klem til deg;)

Sider

Gamle innlegg: