lørdag 28. mars 2009

En liten endring!!!
Helg igjen og det er deilig. Selv om jeg har hatt noen fine dager i ny jobb.Gosj så deilig å være ute store deler av dagen igjen. Har vært ute i fantastisk vær og jeg har fått farge i fjeset etter turene.Ungene og mine nye kollegaer har tatt kjempegodt i mot meg,savner IKKE datamaskinen spesielt mye.Bare bloggings, har vært innom dere å tittet men vært slapp med å kommentere...
På heime fronten har det vært lite action,har gjort en liten endring. Det nye bordet erstatter nå kurvkommoden som prinsessa hadde lego ,togbane og dukkestæsj i. Hun leker nå mest på rommet sitt så den kunne omplasseres.Jeg syntes det ble fint,mannen syntes fruen hadde vært kjiip og kjøpt no billige greier. (han har vært i møbelbransjen)Han hadde rett, den passet lommeboken min helt fint.Den hadde stått i utstillinga og fått seg ei rød ripe oppå.Fikk 500 kr i avslag for noe jeg vasket bort hjemme;)Den var da værdt tusenlappen i mine øyne.Agenda for dagen er fotballturnering,klesvask,å pjusking i heimen. Ha ei riktig god helg!!

5 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Heisann! ;-)
Det ble veldig bra! Fikk et helt annet "uttrykk" i stuen! :-)
Ha en super helg!

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint det ble!
Ha en riktig så fin helg du også!
klem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

takk for helsing, koseleg :)
den nye kommoden din var kjempefin!! :)
god helg til deg og :)
Klem :)

Anonym sa...

Liten endring, stor forandring! Det ble kjempe fint i stuen din!
Ha en fortsatt fin helg!

Helena sa...

Hei sunshine!",)
Titter innom deg, og ser et STILFULLT, harmonisk og koselig hjem med mye glede og varme!;)Inspirerende å lese i bloggen din!",) Mye god smak å se:)
Jeg ser en KNALLFIN avlastningsbenk hos deg!",) Så FLOTT den var, du gjorde et kupp der:) Kan du røpe når og kor du kjøpte den??:) Jeg er høyst interessert i et sånt dekorativt, flott og praktisk bord;)
Ønsker deg en herlig onsdagskveld,snart helg på oss!",)
Klemmer fra høstvåte Bergen:)

Sider

Gamle innlegg: