søndag 20. desember 2009

Endelig lyshus

Helt siden Gjertrud (Living White)viste de hvite lyshusene sine, har jeg hattsåååå lyst på slike. Har flere ganger sett på, og nesten bestilt sinkhusene..men det har vært de hvite jeg har lett etter. En kjapp tur på REMA i går og vips..... adalesverden har fått lyshusene sine.(kanskje ikke like fine..men de duger)
Og det går ann å prøve... til den fantastiske prisen 49,- pr stykk. Her vises før(rød) og etter et strøk sølvspray.
De hvite må ha et par strøk, mulig disse også får en dæsj til,,,,,ble bare litt ivrig her..hehe!!Regner med jeg viser flere bilder når de er helt ferdig.....
klem11 kommentarer:

Besta sa...

Så flotte hus :) Det ble jo fint med litt spray.
Håper du har en koselig førjuls tid.
klem fra marilyn

Ikke A-Lene sa...

Så fine hus.. Jeg har også kjøpt mine på Rema.. Men har sprayet mine sorte.. Døds kule!!!
Grattis..
Klem LC

Anonym sa...

De ble kjempe fine! kanskje jeg skal ta en tur til Rema...

Nyt førjulstiden!
Klem Igi

Skjæret vårt sa...

De ble jo kjempe fine:O)
Mannen sa til meg at de hadde sånne hus som jeg liker..bare at de var "feil"farge på Rema:P Hihi,de får visst med seg litt av hvert etterhvert;o)
Ha en fin kveld:O)

Jeanette sa...

Wow!! Dette var lurt!! Tror jeg må ta meg en tur på Rema ja!! Takk for tipset. Hvilken Rema var du på, hadde de mange igjen?
Gratulerer med 5 åringen;-) Begynner å bli store nå! Ja, har vært driftig idag, gleder meg bare til om 1 dag eller to, når bare pyntingen gjenstår. Å da reiser vi jo oppover til dalen, så får ikke nytt det så veldig, men artig er det:-)
Klem J.

Ikke A-Lene sa...

Hehe, må le litt av "spraytåker"..
Ser for meg alle de kreative damene rundt om kring, som ser mulighetene med de.. Men tror nok det er mange som beholder de røde til jul... Men tenk deg å ha sånne skjønheter bare fremme i 1 måned... Uff, hadde ikke jeg klart...
Klem LC

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg jobber på Rema og har tittet på de flere ganger, men lissom ikke fått meg til å kjøpe. Ønsker meg i sink, men når jeg ser hvor fine de blir med litt spraylakk må jeg nesten kjøpe meg et par i morgen. Bare håper vi har fler igjen...

Klem MC

Ann sa...

På Rema??! Jeg må løpe til Rema med en eneste gang! :0 Disse var nydelige!!

Ønsker deg og dine en riktig fin jul og et godt nyttår! :)

Juleklem fra Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Kaoskontroll sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar! :)

Så flotte de husene ble! Jeg så dem på Rema jeg også, og ergrer meg nå grønn over at jeg ikke så potensialet. Lurer på om de har flere igjen. ;)

Ønsker deg en herlig juletid!

Hilde sa...

Rema skal helt klart besøkes!!!
Hilde

Mona Christin sa...

Hei igjen.

Hærlig. Fikk tak i 2 hus på Rema i dag. Hadde 6 stk igjen. Men nå går jeg og lurer på om jeg skal kjøpe to til... Ble jo så fine i hvitt og sølv. Og må jo ha 2 ved siden av hverandre. Så passer de til alle årstider. Tenk å ha de på verandaen om sommeren med lys i. Nydelig.

Tusen takk for tips. Godt å se at noen kan se potensialet i non-food fra Rema.

Klem fra Mona Christin ♥

Sider

Gamle innlegg: