lørdag 8. januar 2011

Jenterom

Nib har utfordring. De ønsker å se barnerom.  Her kan du se alle de knallflotte bidragene: http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/  Jeg kaster meg på med noen ustylede bilder fra det minste barnerommet. (skulle bloggifisert vekk tv og stereo.. men dette er da den nakne sannhet;)
6 åringen har et pittelite 2x3,7 m stort rom. Her må lekene som brukes mest, ligge i kurver under sengen. Bøker får stå i bokhyllen i gangen og klær i kommoden utenfor rommet.Akkurat nå trives hun kjempegodt på rommet. På motsatt side har hun skrivepulten. Rommet er lett å variere fargene på, og her er to vinduer om gjør det lyst og luftig. ( men skulle gjærne hatt det mye større..)
 
 Et lite bilde fra tenåringens rom og...Ikke alltid like bloggbare vinkler her inne...safet litt. Hun har selv valgt og malt gråveggen.Ble kjempefint.Hun varierer med sorte og hvite gardiner,puter og pledd. 5 kommentarer:

Jeanette sa...

kjempe fint jenterom! stas med egen tv tenker jeg! legger meg til deg jeg og titter snart innom igjen!

velkommen på besøk til meg også! lykke til med utfordringen!

mvh jeanette

Anonym sa...

Lekkert rom,så flott sengeteppe.
Koselig med tv på rommet.
God helg.
Klem:)

Behindabluedoor sa...

Så trivelig et rom, tenker jenta som bor der er godt fornøyd :)))

God Helg.
Klem:)

HEGEMOR.COM sa...

Hei!! Tusen takk for den koooselige kommentaren din:) Vi er godt fornøyd med rommet, ja, men 9-åringen kanskje mest;) Og det er bra!!
Du hadde jo nydelige rom selv!! Som guttemamma merker jeg at jeg jo savner jenterfarger og den myke stilen:) Helt herlig!!
God helg!

Anette {foreldremanualen} sa...

Kjempefint - likte veldig godt den grå veggen. :-)

Sider

Gamle innlegg: