onsdag 2. februar 2011

Oppbevaring¨. NIB UTFORDRING

Jeg kan ikke skryte på meg så mye lur oppbevaring...men vi tok et OK valg da vi for noen år siden pusset opp badet. Vi satte inn skyvedører i hvitt glass, langs den ene kort veggen. Bak her har vi skittentøy med sortering,handuker, vaskemidler og alle har en truse og sokke skuff . I tilegg har jeg div kurver til: fotpleie med  neglelakk,neglelakkfjerner ,kremer og slike remedier. Til hårpleie med føhner,slettetang og slikt. Dette gjør at slike ting ikke ligger å slenger.
Hver sine lett tilgjengelige skuffer er også FAB når rent tøy skal på plass;)) for alle leser og KAN legge på plass. Her er ungene kjempeflinke å hjelpe til.
Skittentøykurvene står nederst, de har merkede rom, Svart, Rødt/rosa osv.  Dette letter jobben for"renholds ansvarlig" i vaskerommet.....
Ikke nytenkende oppbevaring, heller ikke dyr -men funksjonelt her hos meg;)
Jeg gleder meg til å få masse inspirasjon fra de andre bloggerne!Sjekk ut NIB og de flotte bidragene.


NIB har februar utfordring: "OPPBEVARING". Dette var en suveren utfordring. Du kan gå hit for INSPIRASJON:   http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/

Tar med noen bilder fra kontoret og:Jeg har opp gjennom årene samlet mye stæsj,maling, garn, tøy,papp og verktøy. Har sortert disse i esker og "fiskesluk"bokser til 20 kr. Lett å se hva man har, og lett å rydde på plass. Merkingen gjør merkelig nok at tingene finner sin plass...på tross av to kreative barn som liker å lime,klippe og skape!

Til innpakkingspapir...jeg elsker innpakkingspapir..derfor har jeg to slike;))


5 kommentarer:

Carina Dale sa...

Her ser det ut til å være orden i sysakene ja ;-)

Morsom utfordring,


Carina

Gry sa...

Likte veldig godt den løsningen med skyvedør og masse esker til ting og tang der :o) Smart!

Og utrolig smart den dingsen du har innpakkingspapir i. Er det sånne poseholdere?

Lykke til i utfordringen!

Anonym sa...

FOR en orden i sakene,lekkert.
Lykke til. :))
Klem fra Mette.

La luz del norte sa...

Så hyggelig at du var innom bloggen min og at du la igjen kommentar! Det setter jeg pris på.

Og - det må være deilig å ha plass på badet til et så stort og fint skap! Veldig lur løsning! Det skal jeg ta med meg til den gangen jeg får stor plass til sånt!

Håper du får en fin kveld!

mvh Solrosa

Anniken og mammas lille verden sa...

Det var et utrolig koselig arbeidsrom, inspirerende og kreativt=) Tusen takk for kommentar i går, er relativt fersk på bloggefronten, så det varmet!

Sider

Gamle innlegg: